LIGE NU:

Jonas Dal efter nederlag: Det røde kort punkterede os

Hobro måtte kæmpe i undertal i Odense efter Martin Mikkelsen blev udvist. Nordjyderne tabte kampen 3-1.

Hobro måtte se sig slået af et sprudlende og velspillende OB-hold, der både fik straffespark og spillede en mand i overtal efter rødt kort på Tre-For Park.

Således kunne Hobro-mandskabet altså ikke gentage succesen fra første spillerunde, hvor de vandt i Odense. Det blev heller ikke lettere for Jonas Dals tropper, da Martin Mikkelsen blev udvist med 60 minutter tilbage af kampen.

- Vi havde da håbet på, vi kunne gå til pause med en 1-0-føring og så forsvare os i anden halvleg, men det røde kort punkterede os, siger Hobro-træner Jonas Dal.

I anden halvleg kunne Hobro-træneren se sit mandskab stå alt for langt tilbage på banen, idet OB lagde et massivt offensivt pres på nordjyderne.

- Vi var alt for passive i anden halvleg, hvor vi kom til at stå for langt tilbage, selvom vi kun var 10 mand. Jeg er utilfreds med, vi ikke forsøgte at være lidt mere modige i det fremadrettede spil, siger Jonas Dal.

Martin Mikkelsen, der fik rødt kort, kan godt forstå, at dommer Lars Christoffersen syntes, frisparket så voldsomt ud.

- Jeg fik to gule kort, og jeg er ret sikker på, jeg kun laver de to frispark i hele kampen. Jeg kan godt forstå, at dommeren synes, det så klodset ud, men det var ikke min hensigt at skade min modstander.

- Jeg tror det kom til at se voldsomt ud, fordi vi var i høj fart, siger Martin Mikkelsen.

Hobro er fortsat at finde på Superligaens sjetteplads. Den skal de forsøge at forsvare mod Brøndby, når de i næste runde gæster DS Arena i Hobro.