Seneste nyt:

Julekalender: Karoline viser dig 24 kreative ting, du kan lave til jul

Hver dag i december inspirerer Karoline Dahrling Hughes til kreativ julehygge i TV2 Nords julekalender. Se med på Facebook eller her på TV2 Nords hjemmeside.

Balloner, muffinforme og gavebånd – og vupti, så har du en kæmpe guirlande i bedste Disney-stil.

Karoline Dahrling Hughes er sprængfyldt med idéer, der skruer julehyggen op på max, og i ”Karolines Krazy KlippeKlistreKreaKalender” på TV2 Nord deler hun kreative juleaktiviteter, som man let kan kaste sig over derhjemme.

Se første afsnit her:

Hver dag i december åbner vi lågen for et nyt afsnit på Facebook og tv2nord.dk, og på Facebook kan man i ægte julestil vinde en gave – nemlig en TV2 Nord kop.

FIND TV2 NORD PÅ FACEBOOK HER

Julen er en undskyldning for at gå amok

Karoline Dahrling Hughes elsker at kaste sig over nye projekter. Sådan har det været, siden hun som lille kom med sine bedsteforældre på kreative højskolekurser.

Siden har hun uddannet sig i designbranchen og udgivet fire bøger – blandt andet bogen ”Julekrea”, som er den bog, hun deler opskrifter fra i TV2 Nords julekalender.

- Julen er hyggelig, og så er det en undskyldning for at gå lidt amok, siger Karoline Dahrling Hughes.

Lær Karoline at kende her:

I i ”Karolines Krazy KlippeKlistreKreaKalender” kan du lære, hvordan du med få ting kan lave alt fra julekugleøreringe og nissehuer til anderledes julekort og en nederdel syet af juledugen.

Se med hver dag i december – og hvem ved, hvis du deltager i konkurrencerne på Facebook, er du måske en af de heldige vindere af en TV2 Nord kop.