LIGE NU:

Kampklædt politi ledte efter 20-årig mand

Både i Hjørring, Jerslev og Dybvad ledte kampklædt politi søndag efter en 20-årig mand, der er stukket af fra en varetægtsfængsling i forbindelse med bedragerisager.

Den 20-årige var varetægtsfængslet i surrogat i forbindelse med bedragerisager og var forsvundet fra et opholdssted underlagt psykiatrisk sygehus i Brønderslev, oplyser Nordjyllands Politi i en pressemeddelelse. 

Politiet havde fået et tip om at den eftersøgte skulle være i besiddelse af et skydevåben. Han blev søndag eftersøgt på adresser i Hjørring, Jerslev og Dybvad uden held. 

Først på aftenen blev den eftersøgtes bil fundet på Jens Thises Vej i Brønderslev. Bilen blev ført af en 29-årig kvinde fra Frederikshavn og i bilen blev der fundet et jagtgevær. 

Den 20-årig var ikke i bilen er stadig eftersøgt af politiet. Politiet søger stadig efter ham. Den 29 årige kvinde er anholdt og indbragt til politistationen i Aalborg hvor hun sigtes for overtrædelse af våbenloven. 

Her er politiet på jagt efter manden i Jerslev

- Mange borgere i Nordjylland har i dag set politifolk med skydevåben i forbindelse med eftersøgningen af den eftersøgte person. Politiet tager altid særlige forholdsregler når vi eftersøger personer som kan være i besiddelse af skydevåben, siger vagtchef Karsten Højrup Kristensen. 

Vagtchefen understreger at borgerne ikke skal være nervøse i den anledning og der har på intet tidspunkt i dagens opgaver været personer der har været i fare ved politiets magtudøvelse.