LIGE NU:

Karneval: Det går fredeligt og festligt

Trods fund af kokain, er Aalborg Karneval indtil videre gået meget roligt, melder Nordjyllands Politi.

Der har selvfølgelig været en del flasker, dåser og andet affald at rydde op, efter det årlige karneval er gået gennem gaderne i Aalborg. Men Nordjyllands Politi har haft meget lidt at se til.

- Vi har ikke haft ret meget at se til, så vi er ovenud tilfredse. Det er gået rigtig godt indtil nu, siger Politikommissær Bruno Brix.

Højt humør og festlig stemning er i følge politiet det, der indtil videre har præget karnevalen. Men selvom der ikke har været særlig meget at lave for politiet, har der været episoder, hvor det var godt politiet var til stede.

- Vi har haft et par små slagsmål og så nogle folk, der er klatret op på tage. Men generelt må jeg sige, at når der er så mange mennesker samlet, og der er alkohol indblandet, så er det faktisk rigtig flot, siger Politikommissær Bruno Brix.

Hos politiet håber de, at det også bliver en nogenlunde fredelig eftermiddag og aften. de vil resten af dagen sørge for, at det hele går nogenlunde gnidningsløst.

- Vi håber, at folk de bliver ved med at bibeholde deres humør, og at de ikke får så meget, at det går galt, siger Bruno Brix.

Der er til dette års karnaval blevet stoppet flere i besiddelse af kokain, men det ifølge politiet ikke usædvanligt.

- Det vil du altid finde, når der er så mange mennesker samlet, men det har absolut været nede på et plan, hvor vi siger, det er acceptabelt, siger Bruno Brix.