Kasper Bruun ser store muligheder

Foto: Michael Schmidt Thomsen

Kasper Bruun skal i fremtiden bokse for den nye boksestald, Euro Event.

Den nordjyske bokser Kasper Bruun skiftede i starten af denne måned fra tyske Team Sauerland til den nye danske boksestald, Euro Event. Og med skiftet har han igen fået blod på tanden, efter han i en kamp kort før jul pådrog sig en øjenskade.

- Det bliver bare super fedt. Jeg glæder mig til komme i gang med alt det her nye og se, hvad det bliver til, siger Kasper Bruun til TV2/Nord.

Selvom den unge bokser er skiftet fra en af de helt store internationale boksestalde, er hans forhåbninger om en titelkamp stadigvæk intakte.

- Jeg tror, der er store muligheder. jeg er sikker på, at de vil bygge mig rigtigt op, og så skal jeg nok få den titelkamp, som jeg går og drømmer om, fortæller han.

Kasper Bruun træner i disse dage hårdt for at komme i form. Anledningen er danmarksmesterskaberne, som finder sted i Aalborg Kongres og Kulturcenter. Her skal han den 7. april bokse sin debutkamp for Euro Event.

- De har et team bag Euro Event med fysisk trænere, kostvejledere og så har de Richard Olsen ovre i København, hvor vi også kan komme over og få noget god sparring, så det bliver bare godt, siger det nordjyske talent.

Kasper Bruun har bokset 13 kampe som professionel. 12 af dem er endt med en sejr, mens den sidste blev uafgjort.

Forsiden lige nu