Dommerne til Årets Nordjyde 2018: Rikke Nielsen, Pernille Vigsø Bagge og Ivan Pedersen.

Kender du Årets Nordjyde 2018? Så er det nu, du skal indstille

Så er det i dag, mandag den 15. januar, at det er absolut sidste chance for at indstille kandidater til prisen som Årets Nordjyde 2018.

Vi kender dem alle sammen: Dem, der knokler for lokalsamfundet, for udsatte, for mærkesager. Dem, der hele tiden arbejder på at gøre en forskel og gøre Nordjylland til et bedre sted. 

Og en af de fantastiske ildsjæle kan blive Årets Nordjyde 2018. 

Men skal de nå at være med i opløbet om titlen, er det nu, de skal indstilles. I dag, den 15. januar 2018, er der nemlig deadline. Du kan stadig nå at få navnet på en hjælpende ildsjæl med i puljen - alt, hvad du skal gøre, er at klikke dig ind på dette link og skrive lidt om ham eller hende, du gerne vil indstille. 

Læs også Bag om Årets Nordjyde: Sådan bliver et TV-show skabt

Prisen som årets nordjyde gives til en eller flere personer, som i 2017 har gjort en særlig indsats for at hjælpe andre. Og ligesom succesen fra sidste år vil det blive fejret med et stort gallashow i Musikkens Hus i Aalborg, hvor vi byder på musik og underholdning fra øverste hylde.

Den første Årets Nordjyde nogensinde blev Mikkel Salling Holmgaard, der har startet og i dag driver Back To Life Project. 

01:45

Mikkel Holmgaard vandt i går titlen som årets nordjyde. Dagen derpå brugte han blandt andet i banken.

Luk video

Du kan læse meget mere om Årets Nordjyde her

Dommer-trioen, der udvælger otte nominerede af de indstillede kandidater, er igen: 

  • Rikke Nielsen, tidligere håndboldspiller, nu projektleder på Lykkeliga
  • Pernille Vigsø Bagge, tidligere folketingsmedlem og nuværende præst
  • Ivan Pedersen, sanger og musiker - og manden bag sangen 'Hvor ingen før har trådt', der er skrevet specielt til Årets Nordjyde pris-uddeling.

Kåringen foregår den 21. marts og hele showet bliver sendt direkte på TV2 Nord Salto den 21. marts. Billetsalget er åbent - og du bestiller din billet her