Seneste nyt:

Kendisræs trampede 45.000 kroner ind til Børnecancerfonden

Flere kendte nordjyder svedte lørdag i spinningssadlen for at samle penge sammen for Team Rynkeby i Aalborg Storcenter.

Der blev slidt, slæbt og svedt godt for det i Aalborg Storcenter, da Team Rynkeby lørdag havde indbudt flere kendte nordjyder til at trampe i cykelpedalerne i det gode sags tjeneste.

Sammen med tre af herrerne fra DRs populære programserie "Rigtige Mænd" cyklede blandt andre folketingsmedlem Rasmus Prehn, rådmændene Tina French og Thomas Krarup, folketingskandidaten Thomas Klimek og bokseren Torben Keller mange kilometer på spinningscyklerne for at samle penge sammen, og team manager for Team Rynkeby Nordjylland Peter Thorsø er godt tilfreds med lørdagens indsamling, der endte på 45.000 kroner, der går videre til børnecancerfonden.

- Der har været meget fint besøg, og en rigtig godt stemning. Folk har taget pænt imod os, så alt i alt er vi godt tilfredse med dagen, siger Peter Thorsø.

Det er første gang, at Team Rynkeby laver sådan et spinningsevent i Aalborg Storcenter, og team manageren er ikke afvisende for, at det kan blive til flere af den salgs arrangementer. Især salget af mindre sponsorater har overrasket positivt.

- Vi havde nogle ambitioner med det her spinningevent, hvor vi ville prøve nogle nye ting. Vi havde håbet, at salget af cykler kunne have givet lidt mere, men resultatet, vi får hjem, det er vi godt tilfredse med, siger Peter Thorsø.

En af dem der var i sadlen var den nordjyske folketingsmedlem Rasmus Prehn, der måtte erkende, at formen ikke var helt i top.

- Jeg er langt fra i topform. Det bliver kun til lidt løb og hverdags-cykling, og jeg har simpelthen aldrig prøvet spinding før, men når Team Rynkeby ringer og vil samle penge ind til Børnecancer fonden, så siger man selvfølgelig ja - vi kan aldrig gøre for meget på det område, siger Rasmus Prehn.

20211105-123328-L_14Mb

Russisk skib kan ikke længere tilbageholdes ved Skagen

def_thumb,50_percent

play Coronasmitte: Julian og 145 andre børn er sendt hjem fra Muldbjergskolen

Politi

Blotter på spil i Frederikshavn

tv2 vejret

play Snevejret fortsætter på en blæsende onsdag

20211105-123328-L_14Mb

Russisk skib kan ikke længere tilbageholdes ved Skagen

def_thumb,50_percent

play Coronasmitte: Julian og 145 andre børn er sendt hjem fra Muldbjergskolen

Til forsiden

Til forsiden