LIGE NU:

Kent Nielsen: Indsatsen godkendt

AaB-træner Kent Nielsen er tilfreds med sit holds indsats i lørdagens 0-1-nederlag til FC Nordsjælland.

Fem kampe i Superligaen uden sejr.

Det er facit for AaB, som efter lørdagens 0-1-nederlag til FC Nordsjælland endnu engang ikke formåede at gå fra banen med de tre point.

Det ærgrer træner Kent Nielsen, som dog ser lyspunkter i nederlaget.

- Indsatsen kan jeg ikke pege fingre af. Vi spillede med stort mod, stor vilje og stor energi og har vel aldrig erobret så mange bolde mod Nordsjælland før, siger Kent Nielsen og uddyber:

- Det defensive og vores presspil kan man ikke sætte en finger på, og der, hvor vi savnede noget, var spillet med bolden og i særdeleshed på den sidste tredjedel, hvor vi mistede mange unødvendige bolde.

- Det har vi lidt under, og det skal vi arbejde videre med. Der er nogle gange perioder, hvor tingene ikke kommer lige så let som i andre, og det må sige, er tilfældet lige nu, fortæller Kent Nielsen, som dog og roser FC Nordsjælland for at lukke spillet ned.

Kampen i Farum var præget af manglen på målchancer. De to største tilfaldt begge hjemmeholdet, hvor Mikkel Beckmann scorede på den første, hvorefter Nicolai Stokholm brændte et straffespark kort efter.

Redningen fra AaB-keeper Nicolai Larsen er dog lidt ligegyldig nu, fortæller målmanden selv.

- Det var dejligt at have en redning i en kamp, hvor jeg ikke havde noget at lave, men i princippet kan jeg ikke bruge det til noget, siger Nicolai Larsen, som ikke melder om krisestemning efter den dårlige periode.

- Humøret er stadig rimelig højt i truppen, og så længe vi står godt defensivt, så har vi muligheden for at få point. Men det er klart, vi mangler noget offensivt, fortæller målmanden.

/ritzau/