Foto: Ib William Christensen

Kjøller er gået planken ud: Pirates solgt

Udlandsnordjyden med de mange millioner har solgt sine 51 procent af Aalborg Pirates.

Magnus Kjøller har solgt sine 51 procent af ishockeyklubben Aalborg Pirates. Mangemillionæren, der i øjeblikket er bosat i Dubai meldte i november ud, at han ville træde ud af klubben, så andre kunne bære stafetten videre.

Det er vognmand og storsponsor i klubben Steen M. Hansen, der for et ikke oplyst beløb overtager aktiemajoriteten i klubben. Han indtræder samtidig med et glødende Pirates-hjerte i klubbens bestyrelse.

- For mig er det vigtigste, at Aalborg Pirates kan fortsætte mod nye togter efter det guld, som i alt for mange år ikke er kommet til Aalborg, siger den nye klubejer.

- For at nå dertil er det nødvendigt med en fortsat stærk opbakning fra fans og sponsorer, da et godt hold kræver en god økonomi. Jeg håber, at vi nu kan få endnu flere til at støtte op omkring klubben, som sponsorer og medejere, da Aalborg Pirates har brug for alle gode menneskers hjælp til at blive en magtfaktor i dansk ishockey, fortsætter han i en pressemeddelelse.

Den nu tidligere ejer, Magnus Kjøller, som har tjent sin formue gennem sit selskab CM Network, fortsætter som sponsor i klubben men er ellers glad for at have solgt selskabet.

- Det har været spændende at være ombord på piratskibet og være med til at opbygge en ny klub efter AaB-tiden, få skabt en ny identitet og igen skabt en massiv interesse omkring ishockey i Aalborg med en masse tilskuere i Gigantium. Min mission er herefter opfyldt og jeg giver med glæde og stolthed pirat-hatten videre til hele det fantastiske hold omkring Aalborg Pirates, siger Magnus Kjøller.

Selvom klubbens pris er uoplyst, skrev Magnus Kjøller, da han offentliggjorde, at han ville sælge klubben, at prisen ville ligge omkring 600.000 kroner.