Foto: Søren Broust Hansen

Klar til grillsæson: Der er stjålet 14 flasker gas

Der er lagt op til noget af en grill-fest, hvis planen er, at alle 14 flasker med gas til grillen skal i gang samtidig.

De mange letvægts gasflaser er stjålet fra XL Byg på Strandvejen i Hals. Endnu ukendte gerningsmænd har klippet låsen over til et metal skur, hvorfra de kunne stjæle hele 14 gasflasker. Indbruddet skete natten til fredag. 

Samme nat mistede en 52-årig kvinde sin taske, da hun var på vej i toget fra Hobro til Odense. Kvinden er fra Nørresundby, og hun har oplyst, at hun faldt i søvn på togturen, og da hun vågnede op igen, manglede hendes taske indeholdende pas, kontanter, iPad og fotoudstyr til omkring 25.000 kr.

Torsdag aften spottede en en politipatrulje en person, der matchede signalment på en tyv, der tidligere havde været på spil i et par smykkeforretninger i Frederikshavn.

Han kørte på en knallert på Suensonsvej i Frederikshavn. Den 27-årige fører af knallerten blev skønnet påvirket af stoffer, hvorfor han fik lov at afprøve narkometeret. Det slog ud. Manden blev sigtet for at køre knallert påvirket samt for forsøg på butikstyveri.

En indbrudstyv blev taget på fersk gerning, da han forsøgte at komme ind  i en villa på Langholmvej i Vidstrup mellem Hjørring og Hirtshals.

Manden kravlede op på taget via en olietank, hvor han forsøgt at komme ind igennem tagvinduet. Han gav dog op og valgte at flygte fra stedet. Et hurtigt vidne sendte dog en beskrivelse til politiet. En patrulje kørte rundt i området for at se, om de kunne finde gerningsmanden.

På Gl. Hirtshalsvej spottede en betjent en person, der passede på det signalement, der var opgivet til patruljerne. Han kastede lys på manden og bad ham om at standse. Indbrudstyven vendte om og løb. Betjenten løb efter.  Ved togperronen forsøgte tyven at tage en cykel, hvorfor betjenten brugte peberspray imod tyven, der var i fuld flugt fra politiet.  Det virkede.  Den 29-årige indbrudstyv blev anholdt og sigtet for indbrudsforsøg.

Endnu en uheldig indbrudstyv er blevet opdaget i det nordjyske. For en tyv knuste forleden en rude til et udhus på Tornhøjvej i Aalborg. Der blev ikke stjålet noget fra adressen, men gerningsmanden glemte en kvittering med navn og adresse på.