KN Rengøring opsaiger samarbjedet med underleverandør, der er anklaget for at benytte underbetalt rumænsk arbejdskraft. Foto: Bruno Stagsted

KN Rengøring dropper underleverandør

Pandrupfirmaet opsiger nu samarbejdet med den underleverandør, der er anklaget for at have underbetalt rumænsk arbejdskraft.

Ifølge 3F boede der over 20 rumænere af gangen i en villa i Låsby. De var ansat hos KN Rengøring via en underleverandør - og fik ifølge anklagerne kun 3700 kroner om måneden for at arbejde op imod 12 timer om dagen.

Sagen er ikke afgjort endnu - alligevel har KN Rengøring nu besluttet at opsige samarbejdet med den pågældende underleverandør - og en anden underleverandør også.

- Hvis det viser sig, at vi har anvendt underleverandører, der ikke har rent mel i posen, så er det naturligvis en sag, vi ser meget alvorligt på. Min virksomhed og indirekte vores kunder kan ikke leve med at blive sat i forbindelse med blandt andet sort arbejde og manglende registrering hos SKAT, siger direktør for KN Rengøring Henrik Nielsen i en pressemeddelelse.