LIGE NU:

Købmand røvet igen igen

Efter tre røverier på mindre end halvandet år i en nærbutik i Aalborg Øst har både købmanden og frustrerede kunder fået nok. De føler sig fuldstændig magtesløse og skriger nu på hjælp fra de sociale myndigheder

Rystede kunder har søndag været samlet i nærbutikken på Sallingsundvej i Aalborg Øst. De er her for at støtte deres lokale købmand Shahadat Hossein, der endnu en gang har været udsat for væbnet røveri.

- Det er meget frustrerende, når vores købmand hele tiden bliver udsat for det her. Vi føler med ham, siger en af de lokale beboere, Kenneth Vittrup, til TV2/NORD.

Siden Shahadat Hossein åbnede sin butik i juli 2005 har der været en lang række indbrud. De seneste kun 17 måneder er han så blevet røvet hele tre gange. Senest lørdag, hvor hætteklædte gerningsmænd med en jernstang truede sig til at få udleveret kassebeholdningen, hvorefter de smadrede overvågningsudstyret.

- Jeg er bange for, at de slår mig ihjel næste gang. Nu overvejer jeg at anskaffe mig et skydevåben, så jeg kan forsvare mig selv, siger Shahadat Hossein.

Politiet har pågrebet gerningsmændene bag lørdagens røveri. En gruppe på tre drenge på 13, 14 og 15 år. Alle bor i lokalområdet og har anden etnisk baggrund end dansk. Drenge-røverne er nu overgivet til de sociale myndigheder.

- Vi håber, at kunne råbe socialforvaltningen op. Vi er virkelig bange for hvad drengene kan finde på herude, siger beboer Kiersti Bratås.

- Det her må jo stoppe. Der er jo ingen sanktioner mod de her knægte, siger, Grethe Pedersen, der er både opskræmt og frustreret. Hun handler ofte hos Shahadat Hossein.

Beboerne føler sig magtesløse. De vil gerne hjælpe deres lokale købmand, men de ved ikke rigtig hvordan. Et slags vagtværn er dog blevet drøftet.

ArlaØsterholt_2

play Per lukkede køerne på græs: - Det er fantastisk at opleve

prøven1

Høfde og klitter slides op af vand og bølger: - Det er i 11. time

flysplit til anbj

Flystyrtet i Skagerrak: Da Partnair Flight 394 forulykkede

20210408-114848-L_18Mb

Egholm-forbindelse: Nu kommer Vejdirektoratet med 86 nye svar

ArlaØsterholt_2

play Per lukkede køerne på græs: - Det er fantastisk at opleve

prøven1

Høfde og klitter slides op af vand og bølger: - Det er i 11. time

Til forsiden

Til forsiden