LIGE NU:

Kolleger sender Zaza til AaB

AaB er på jagt efter en erstatning for Jimmy Nielsen. De to arbejdsløse målmænd Peter Skov-Jensen og Casper Ankergren peger begge på Karim Zaza.

AaB har et tomt mål, som de gerne vil have fyldt ud hurtigt, efter Jimmy Nielsen forlod klubben til fordel for engelske Leicester.

Flere arbejdsløse målmændskolleger peger på Karim
Zaza som et godt bud i det nordjyske næste sæson. Og hovedpersonen selv afviser ikke AaB.

- AaB er i mine øjne en topklub. De har ligget oppe i toppen i mange år, og i foråret fik de for alvor udløst deres potentiale med bronzemedaljerne. Sådan en klub vil altid være interessant, siger Zaza til Nordjyske.

Den 32-årige målmand har tidligere vogtet buret i blandt andre OB, FC København og Brøndby, men er netop blevet fritstillet af sin tyske klub Rot-Weiss Essen, som rykkede ud af Bundesligaen.

En af de målmænd der peger Zaza til Nordjylland, er tidligere konkurrent i Brøndby, Casper Ankergren. Han ved ikke, hvor han selv spiller næste sæson, men mener ikke, han er et muligt emne i AaB.

- Jeg har ikke selv hørt noget fra Ålborg. Jeg ved ikke, hvordan jeg ville have det med at skulle dertil. Lige nu holder jeg ferie og forsøger så vidt muligt at undgå at tænke på fodbold. Men et godt bud i AaB kunne være Karim Zaza. Han er en god målmand og mangler en klub, men nu er det jo ikke mig, der
er sportschef, siger Casper Ankergren til Ritzau.

Heller ikke tidligere landsholdsmålmand Peter Skov-Jensen er på vej til det nordjyske. Han er fra november uden arbejde efter et mislykket ophold i Bochum, men har tidligere proklameret, at han helst vil til Sjælland, hvor han bygger hus.

- Jeg er ikke blevet kontaktet, og jeg regner med, at de er i gang med at tale med ham, de gerne vil have fat i. AaB vil altid være en attraktiv klub, de spiller jo i toppen af ligaen hvert år, men vi bygger jo på Sjælland, så det ville være en lang tur.

Et rutineret bud ville være Karim Zaza, fortæller Peter
Skov-Jensen, som dog også peger på Kevin Stuhr-Ellegaard i Hertha Berlin, som et yngre alternativ til Zaza.

/ritzau/