Foto: TV2/NORD (Arkiv)

Kollerup: Folkemøde til Nordjylland

Skift krøllebølle-is ud med Limfjords-østers og Thy-øl. Det kan blive konsekvensen af den socialdemokratiske kommunalordførers forslag om at holde næste års Folkemøde på Mors

Den socialdemokratiske kommunalordfører Simon Kollerup mener, at Folkemødet, der lige nu tiltrækker landets spidser fra bl.a. politik, medier og interesseorganisationer til Bornholm, bør gå på tur rundt i hele landet, så alle kommuner får mulighed for at huse den store politiske fest, for at vise deres egn frem for hele landet.

- Folkemødet er blevet en vigtig magtfaktor i Danmark, derfor mener jeg, at det bør gå på tur mellem de danske kommuner at holde Folkemødet. Alle egne i landet ville være stolte over at vise netop deres område frem, og både politikere og journalister kunne have endda rigtigt alvorligt godt af at komme rundt i de dele af Danmark, som ellers kun får sparsomt besøg fra den fine hovedstad, siger Simon Kollerup og uddyber:

- Jeg mener helt konkret, at Folkemødet næste år bør holdes på Mors, måske med Thisted kommune som medvært. Mors er en også en ø som Bornholm, som har mange gode historier at byde p sammen med Limfjords-østers og Thy-øl, men øen har samtidigt behov for, at landets meningsdannere får øje på de meget konkrete udfordringer, man står med på Mors. Jeg ved med 100% garanti, at billedet er det samme i andre dele af landet, som jeg tror bakker mig op i den her sag.