LIGE NU:

Kuglestøderen Joachim B. Olsen raser over OL-kritik

Dansk Idræts-forbund og Team Danmark navngav i lørdags syv sportsgrene, hvor OL-deltagere, ifølge forbundene, har skuffet under de olympiske lege.

Joachim B. Olsen er sur over kritik
Joachim B. Olsen er skuffet over udmeldingen fra de to forbund.
- Hvis det er den stil, de vil køre i fremtiden, så har jeg dybest set ikke brug for Team Danmark. Jeg tror helt ærligt ikke, det vil være et problem for mig, at finde nogle andre, der kan støtte mig, siger Joachim B. Olsen til Ritzau.
Han er overbevist om, at han kan finde andre, der kan hjælpe økonomisk og sportsligt.

Modtog kritikken igennem medierne
Kuglestøderen synes, det er på sin plads, at man sætter sig mål og bliver skuffet, hvis de ikke bliver indfriet. Men det er et problem, hvis man melder sin skuffelse ud gennem pressen og ikke har snakket med atleterne først.
- Man skal selvfølgelig evaluere på resultatet og aldrig stille sig tilfreds, men det er sgu da for dårligt at melde det ud på den måde. Jeg har ingen respekt for, at man melder sådan ud til medierne, fortæller Joachim B. Olsen.

Atleterne
OL-deltagerne som kritikken omhandler, er badmintonspilleren Tine Rasmussen, bryderen Mark O. Madsen, bordtennisspilleren Michael Maze, håndboldherrerne, sejleren Jonas Høgh og kuglestøderen Joachim B. Olsen.