Foto: Mette Kristensen

Kvindelig Hobro-kontrollør slået og sparket

En kvindelig kontrollør fra Hobro blev overfaldet af en gruppe FC Midtjylland-fans i forbindelse med fredagens Superliga-kamp på DS Arena.

Fredagens Superliga-kamp mellem Hobro IK og FC Midtjylland har fået et kedeligt efterspil. I forbindelse med kampen blev en kvindelig kontrollør nemlig overfaldet af en gruppe FC Midtjylland-fans.

Kvinden forsøgte at sørge for god ro og orden blandt udeholdets fans, da en ellers fredelig situation pludselig eskalerede. Det endte med, at kvinden blev udsat for slag og spark, skriver Ekstra Bladet.

- Det, vi ved og kan se på videoovervågningen, er, at hun opholder sig på tribunen og er i dialog med et par tilskuere, som hænger på et hegn. Det er egentlig en god snak, og man kan se på tv-billederne, at der er smil på læben, siger Søren Christensen, sikkerhedschef i Hobro IK, til Ekstra Bladet.

- Men så opstår der pludselig noget tumult i baggrunden, og så går det hele stærkt. Der sker nogle ting, og hun bliver trykket ned og får nogle slag og spark, siger han.

Hobro IK har taget kontakt til politiet og udleveret videomateriale, som klubben håber kan medvirke til, at gerningsmændene bliver fundet. FC Midtjylland tager sagen meget alvorligt og har allerede handlet.

- Det er svært på videobillederne at se præcist, hvad der foregår omkring episoden med den kvindelige kontrollør, men vi har hjulpet med efterforskningen og givet politiet navne og oplysninger på et par af dem, der var involveret, siger FCM's sikkerhedschef Anders Bach Jensen, der selv var til stede på stadion i Hobro, til klubbens hjemmeside.

FC Midtjylland har allerede givet tre års karantæne til en tilskuer, som slog ud efter en anden kontrollør i forbindelse med fredagens kamp.

Episoden med den kvindelige kontrollør undersøges nu af politiet.