Landsholdet vandt i Aalborg

En sen scoring fra Christian Eriksen, sikrede de 6465 tilskuere fuld valuta for pengene.

Christian Eriksen fra Ajax Amsterdam sørgede med en scoring på et direkte frispark for en dansk sejr på 2-1 over Georgien.

Midtbanespilleren fra Ajax Amsterdam afgjorde venskabskampen i Aalborg to minutter før slutfløjt, da han hamrede bolden op i det ene målhjørne.

Kort forinden havde indskiftede Nicklas Pedersen udlignet til 1-1.

Mechelen-angriberen scorede sit første mål i landsholdstrøjen, da gæsternes målmand et kvarter før slutfløjt sparkede bolden hen i fødderne på ham.

Keeperen var kommet lidt for langt ud af sit mål, og Pedersen dirigerede med en flugter bolden ind i det tomme mål.

Georgien havde bragt sig foran med 1-0 i starten af anden halvleg på en aften, hvor de danske værter havde svært ved at få spillet til at fungere.

På tirsdag møder landsholdet Armenien i VM-kvalifikationen.