Foto: Loix Frieda (Belgium)

Linnemann rullede rundt på banen

Nordjyden Ulrik Linnemann rullede flere gange rundt på Rally Cross banen i Sverige i et af weekendens løb.

Det var en anden konkurrent, der kørte ind i Ulrik Linnemann ved weekendens Rally Cross løb i Sverige. Ulrik Linnemann havde to succesfulde heats, hvor han var den hurtigste kører, og tredje heat gav en anden plads. Han slog også banerekord, det oplyser Linnemann Motorsport. Men i fjerde heat går det galt.

- Jeg kommer godt fra start, og er en af de første til at lave indløb til det første sving, men på udvendig side hamrer en af konkurrenterne ind i siden af bilen. Dette resulterer i at jeg bliver presset op på den indvendige curbe, og dermed "ruller" bilen rundt 2 gange, og ender til sidst på taget, siger Ulrik Linnemann.

Ulrik Linnemann er dog uskadt efter ulykken, og kunne selv kravle ud af den smadrede Peugeot 207.

- Vi har ikke det fulde overblik over skaderne endnu. Men det er bestemt ikke en standard klargøring af bilen, der venter os, når vi kommer hjem til værkstedet i Skivum, fortæller Ulrik Linnemann.

Dog skaffede Ulrik Linnemann 15 point til Europamesterskabet, og er dermed på en fjerdeplads i super1600 klassen. Weekendens heat blev kørt i Höljes i Sverige, hvor der var 40.000 tilskuere tilstede.