Litauere mistænkt for tricktyveri

Foto: Tv2nord.dk

Tre litauiske mænd er anholdt med mistanke om at de blandt andet står bag et tricktyveri i en guldsmedeforretning i Mariager.

Tre mænd fra Litauen er?mandag anholdt af Nordjyllands Politi. De mistænkes at stå bag et tricktyveri mandag formiddag i en guldsmedeforretning i Mariager, hvor der forsvandt smykker for over 50.000 kroner. Her gik to mænd ind i forretningen, og mens den ene lod som om, han ville købe noget, så tog den anden mand for sig af smykkerne i butikken.

De mulige tricktyve blev anholdt mandag på rastepladsen Vodskov Nord på motorvejen. Her kontaktede en engelsktalende mand en borger, som han spurgte om vej til den nærmeste tankstation. Men borgeren så samtidig to mænd nærme sig bilen bagfra. Det fik manden til at kontakte politiet.

Da politiet ankom til stedet bemærkede patruljen, at føreren virkede beruset. Den 32-årige mand nægtede dog en spiritusprøve og blev anholdt. Samtidig blev de to andre mænd i bilen anholdt, da politiet mistænkte dem for at have med tyveriet at gøre. De er henholdsvis 20 og 23 år gamle.

- Der er flere sammenfald der gør, at vi har mistanke til dem. Nu skal vi have kigget på deres færden i det hele taget. De har formentlig flere ting på samvittigheden, siger vagtchef ved Nordjyllands Politi, Frank Liltorp.

Nordjyllands Politi har endnu ikke fundet nogen tyvekoster, men den litauisk indregistrerede bil skal nu undersøges.

- Nu skal vi se på bilen. Der kan jo være gemt noget flere steder, siger vagtchefen.

Forsiden lige nu