Lotto-gevinst til Aalborg Øst

Foto: Daniel Mikkelsen

Lotto-millionerne vælter en af de nærmeste dage ind hos en Lotto-spiller, der prøvede lykken med en Lynlotto købt hos SuperBest i Tornhøjcenret i Aalborg Øst. Der var gevinst på intet mindre end 9.103.433 kroner.

Danske Spil oplyser, at lørdagens Jackpotpulje blev udløst i henholdsvis Aalborg og Århus.

Så man må sige, at julemanden kommer tidligt på besøg i år. I hvert fald i de to jyske hovedstader, hvor han har planlagt at aflevere et par store, kontante gaver på hver 9.103.433 kroner. De heldige modtagere er en spiller i Åbyhøj ved Århus og en i Aalborg Øst. De ramte nemlig begge de syv vindertal i Lotto i lørdags og deler dermed Jackpotpuljen

De nybagte millionærer får tilbudt økonomisk rådgivning af Danske Spil - ligesom alle andre spillere, der vinder mindst 1,5 millioner kroner.

Og der er mange flere millioner på højkant onsdag aften. Der er nemlig rekord med 123 millioner på spil i Onsdags Lotto: 10 millioner i 1. præmiepuljen og hele 113 millioner i SuperPuljen.
Det kan altså blive den suverænt største gevinst i danmarkshistorien, hvis en dansker løber med hele molevitten - eller bare halvdelen. Den nuværende rekord lyder på 38,5 millioner kroner vundet af et københavnsk par i marts 2008.

Forsiden lige nu