Lynge raser over Risgård

Kasper Risgård er kommet i unåde hos AaB's sportsdirektør Lynge Jakobsen. Jakobsen er således vred og irriteret over midtbanespillerens udtalelser i onsdagens udgave af Ekstra Bladet, hvor Risgård udtrykker stor skuffelse over den økonomi, han er blev

<b>Fine tilbud fra AaB</b>
- Vi har givet Kasper to fine tilbud. Han har sagt nej til dem begge uden overhovedet på noget tidspunkt at sige, hvad han så vil have i løn. Jeg har aldrig oplevet noget lignende før og må sige, jeg er irriteret over denne fremgangsmåde, hvor man fører sig frem i medierne, siger Lynge Jakobsen til Nordjyske.

<b>Lynge gør en undtagelse</b>
- Normalt udtaler jeg mig aldrig om forhandlingssituationer, men her vil jeg gøre en undtagelse. Vi har tilbudt Risgård over en million om året. Det er en fordobling af hans nuværende løn samt en bonusaftale, som virkeligt sparker røv. Når jeg så kan høre, han føler sig taget ved næsen, bliver jeg vred, fortsætter sportsdirektør.

<b>Risgård stopper i AaB</b>
Over for Ekstra Bladet har Risgårds agent Kim Wacker fastslået, at den 25-årige midtbanespiller stopper i AaB til sommer, når hans kontrakt udløber.

- Kasper Risgård forlader AaB ved kontraktudløb. Fra begge sider er der enighed om, at forhandlingerne er slut, siger Kim Wacker.

<b>Risgård vil føle sig værdsat</b>
Kasper Risgård, der kan forhandle med nye klubber efter nytår, føler ikke selv, at han har været grådig i forhandlingerne.

- AaB må åbenbart føle, at jeg ikke har gjort det godt nok til, at de vil tilbyde mig en ordentlig kontrakt. Jeg har spillet i AaB i rigtig mange år, og jeg er virkelig glad for at være i klubben. Men jeg vil ikke spille her for enhver pris. Jeg vil gerne føle mig værdsat, siger Kasper Risgård.

<b>Risgård har anden arbejdsgiver</b>
Igen har Lynge Jakobsen svært ved at forstå Risgård. Sportsdirektøren er overbevist om, at midtbanespillerens udmelding kommer, fordi han allerede har fundet en anden arbejdsgiver.

- Jeg tror, at Kasper Risgård må have fundet noget andet. Jeg synes det her virker meget, meget underligt, fastslår Lynge Jakobsen.
/ritzau/