LIGE NU:

Mand i bil forfulgte 13-årig pige

I Ejstrup ved Terndrup forfulgte en ukendt mand i dag en pige, da hun var på vej hjem fra skole. Politiet vil gerne høre fra folk, der kender til manden.

En 13-årig pige fik i dag en stor forskrækkelse, da hun var på vej hjem fra skole i Ejstrup ved Terndrup. Da pigen steg ud af bussen ved 14-tiden torsdag, begyndte en bil, der i forvejen holdte ved stoppestedet, at følge efter hende.
Bilen kørte op på siden af den 13-årige pige, og rullede vinduet ned. Manden i bilen henvendte sig til pigen, og spurgte om hun skulle køres hjem. Pigen blev bange og løb væk fra vejen henover en mark.

Politiet vil nu gerne i kontakt med manden.

Han beskrives som ca. 50 år. Han har gråt hår og gråt overskæg. Hans hoved er rundt og han er generelt en stor mand. Han bar briller med firkantede glas, og en grå sweatshirt. Bilen han kørte i var en sølvgrå personbil af mærket VW. Bilen havde tonede bagruder.

Indtil politiet har snakket med manden, opfordrer vagtchef ved Nordjyllands Politi, Bruno Brix, alle i lokalområdet til at være opmærksomme på en bil, der passer på beskrivelsen.

Vagtchefen råder desuden forældre til at instruere deres børn i ikke at tage imod lift fra fremmede.