LIGE NU:

Marco L. Sørensen klar til engelsk debut

17-årige Marco L. Sørensen er i weekenden klar til af følge i legendariske Ayrton Sennas hjulfod, når han debuterer i det britiske Formel Ford mesterskab.

Marco L. Sørensen debuterer for den engelsk team Van Diemen som officielfabrikskører. Van Diemen er verdens største racerbils bygger, og teamet har fostret Formel 1 kører som legendariske Ayrton Senna

Van Fiemen har vundet det britiske mesterskab 12 gange ud af 20 mulige, så er der ikke tvivl om hvilket pres der ligger på den unge Nordjydes skuldre.

Første afdeling afvikles på den engelske racerbane Oulton Park i nærheden af Manchester, og når start signalet bliver givet, er det ikke kun en stor drøm, der går i opfyldelse for det 17-årige motorsports talent, det er også en stor dag for dansk motorsport.

For første gang siden de glade 90'er, hvor Danmark havde både Jan Magnussen, Jason Watt og Nicolas Kiesa med i mesterskaberne, har Danmark nu igen et talent som har mulighed for at slå igennem internationalt.

Den unge Nordjyde har, lige som sine landsmænd, valgt at lade vejen gå over motorsportens mekka England. Turen over England er kun et skridt på vejen for den unge Nordjyde, hvis ultimative mål er Formel 1.