Marco Sørensen klar til F3 Euroseries. Foto: Marco Soerensen

Marco Sørensen kører F3 Euroseries

Den 21-årige nordjyske racerkører Marco L. Sørensen deltager i denne weekend i F3 Euroseries løbet på Silverstone i England.

Marco Sørensen har fået tilbud om at køre for det tyske Team Mücke Motorsport, hvor han skal afløse den hollandske Nigel Melker.  Mücke Motorsport er et af Europas største teams, og selveste Formel 1 verdensmesteren Sebastian Vettel har tidligere kørt for teamet på hans vej mod formel 1.

- Det er en kanon chance, som jeg her har fået. Teamet har bemærket mine resultater i det Tyske Formel 3 mesterskab, og har åbenbart længe ønsket at teste mig af, siger Marco Sørensen.

Indtil videre er der kun lavet aftale om dette ene løb. Han skal stadig afslutte sæsonen i det Tyske Formel 3 mesterskab. Aftalenmed det nye team kom i stand i lørdags efter min sejr på Eurospeedway i Tyskland.

- Det passer mig fint, at løbet skal køres på Silverstone, for den kender jeg rigtig godt. For øvrigt så har jeg banerekorden i Formel Ford på den gamle bane der, så det skal nok blive godt, siger nordjyden.