Millioner på spil for AaB

Foto: Lone Vad Dam

Når AaB's Superligamandskab på søndag spiller mod Viborg er der millioner af kroner på spil.

Efter den 11., 22. og 33. spillerunde fordeles de årlige penge fra Superligaens tv-aftaler nemlig. Og hvor meget hver enkelt klub får er betinget af, hvilken plads klubben indtager i Superligaen.

Da AaB's placering efter kampen mod Viborg kan være mellem en anden og en syvendeplads afhængig af en sejr eller et nederlag, så kan det betyde enten fire millioner eller knap to millioner i AaB's kasse.

- Selvfølgelig er det noget vi har tænkt på. Men der er ikke noget, vi vil gøre anderledes til på søndag, siger sportschef Allan Gaarde til TV2/Nord.

Og det er en klar AaB-trup med få spørgsmålstegn, der skal kæmpe om tv-penge og tre point i toppen af Superliga-tabellen.

- Alt i alt ser det fornuftigt ud. Vi satser på, at Rasmus Würtz er klar så eneste spørgsmålstegn er Rasmus Jönsson, der har lyskeproblemer, siger Kent Nielsen til TV2/Nord.

Kent Nielsens tropper tager en god statistik med til kampen. Nordjyderne har nemlig besejret Viborg i de seneste fire indbyrdes opgør. Kasper Risgård tror på den femte af slagsen og kalder kampen om millionerne og en topplacering meget vigtig.

- Det er en ekstrem vigtig kamp. Det er en topkamp og en kamp om millioner af kroner. Vi skal gå ud at levere på et ordentligt niveau, så er jeg også sikker på, at vi får et godt resultat, siger Kasper Risgård.

Forsiden lige nu