LIGE NU:

Missing People fortsætter eftersøgningen af Carsten

Lørdag fortsætter organisationen Missing People eftersøgningen af den 68-årige Carsten Thomsen fra Mou, som ikke er blevet set siden den 12. juni.

Den 68-årige, demente Carsten Thomsen fra Mou har været væk siden den 12. juni, og ingen har set ham siden. Organisationen Missing People fortsætter efterforskningen af ham lørdag. Folk er velkommen til at deltage i eftersøgningen, man skal bare møde op i krydset ved Gudumholmvej 1 i Storvorde klokken 15 lørdag.

Carsten Thomsen beskrives som 180 centimeter høj og kraftigt bygget. Han er iført en kortærmet skjorte, cowboybukser og seler. Derudover har han sømandstatoveringer på begge arme.

Missing People mangler folk i vaders, som kan hjælpe med at lede i afvandingskanaler lørdag eftermiddag. Hvis man har lyst til at deltage i eftersøgningen, så anbefaler organisationen at man klæder sig praktisk, og gerne i flere lag, så der er mulighed for at tage lag af eller på alt efter, hvordan vejret er. Derefter er gode sko eller støvler anbefalet og handsker, så man ikke får rifter på hænderne. Derudover anbefales det at have lidt snacks, vand og solcreme med.