Møbeleventyret buldrer derudaf for unge iværksættere

Møbelfirmaet Mani Pine var blandt de seks virksomheder, TV2 Nord fulgte i serien ''Alt på ét bræt''. Nu vender vi tilbage for at se, hvor langt håndværket har ført dem.

Mads Severinsen og Nicolai Adamsen startede deres eget møbelfirma, Mani Pine, uden nogen som helst erfaring med håndværket. Vi mødte dem i serien ’Alt på ét bræt’, der fulgte seks iværksættere fra Nordjylland.

Den manglende erfaring  var ingen hindring for Mads og Nicolai, der glade kunne se til, mens møbeleventyret buldrede derudaf. Allerede i foråret 2015 var der fuld gang i produktionen.

Da vi sidst mødte dem, var deres udfordring at få en lokal succes til at vokse til en national succes. Heldigvis er det kun gået fremad.

- Vi er øget markant siden sidst. Vi sælger langt mere, og vi bruger langt flere penge end sidst på udvikling og rejser. Men det kører fint rundt, fortæller Nicolai Adamsen.

Udover et bedre salg har én anden ting også ændret sig. I dag er kun en enkelt mand tilbage af de oprindelige to. Mads er draget til København og Nicolai driver nu virksomheden videre med sin barndomskammerat.

-Jeg er sikker på, at vi nok skal klare den, og jeg er siker på, vi nok skal blive ved med at udvikle os, siger Nicolai Adamsen.

08:02 Luk video

Her kan du se, hvordan det så ud, da vi i foråret 2015 mødte Mads og Nicolai.