Foto: TV2/Nord

Mogens Gade bliver ny formand for KKR Nordjylland

Jammerbugt Kommunes borgmester Mogens Gade (V) er valgt som ny formand for KKR Nordjylland for perioden 2014-2018.

- Det er en stor tillidserklæring at blive valgt til formandsposten i KKR Nordjylland. Jeg ser frem til at fortsætte det gode samarbejde med de øvrige nordjyske kommuner - blandt andet om at koordinere de indsatser, der går på tværs af kommunerne. Vores fælles arbejde i KKR skal i sidste ende gerne komme borgerne til gode, fordi samarbejdet blandt andet er med til at sikre gode rammebetingelser, sådan at den service, den enkelte kommune leverer, kan være effektiv og af en høj kvalitet, siger Mogens Gade.

 

Mogens Gade har været borgmester i Jammerbugt Kommune siden 2007. Inden da var han borgmester i 2002-2007 i den tidligere Brovst Kommune, hvor han var medlem af kommunalbestyrelsen siden 1990 - alle årene med en plads i økonomiudvalget og i 10 år som formand for socialudvalget.

KKR Nordjylland er et af de fem kommunekontaktråd (KKR), der er etableret som det regionale led i KL's organisation. I KKR Nordjylland mødes borgmestrene og andre politikere fra de 11 kommuner i region Nordjylland for at drøfte, fastsætte fælles linjer og koordinere kommunernes regionalpolitiske indsats.

Næstformand i KKR Nordjylland bliver borgmester i Hjørring Kommune, Arne Boelt (S).