Morsø hitter på facebook

Mere end hver tiende borger følger kommunen på det sociale medie.

Mere end 10 procent af borgerne i Morsø Kommune følger kommunen på det socialmedie facebook. Det gør kommunen til den procentvise mest fulgte kommune i hele landet. Morsø Kommune har 21.129 indbyggere, og over 2.500 følger kommunens facebookside, der ugentligt når op mod 19.000 facebookbrugere.

De flere end 2.500 borgere kan på facebook følge med i, hvad kommunen har af meldinger om blandt andet trafikforhold, pressemeddelelser og andre forespørgsler.

- Nogle af fordelene er, at vi kan ude en interaktiv digital service, som potentielt kan nå en bred gruppe borgere på samme tid. Derudover har vi muligheden for direkte og hurtigt at informere et stort udsnit af borgerne via et medie, hvor mange har deres daglige gang, siger formand for Beskæftigelses- og Erhvervsudvalget Michael Dahlgreen

- Vi har desuden erfaret, at der er stor stigning på de læste nyheder på hjemmesiden, hvis de først bliver præsenteret på facebook.

Udover at have en officiel kommuneprofil har Morsø også Morsportalen, hvor øens beboere frit kan dele billeder og arrangementer. Morsøportalen har over 4100 følgere.