02:06

Foto: Ib William Christensen

1 af 2

Nederlag til Blokhus FC

Trods en dårlig første halvleg hos Blokhus FC, så var hjemmeholdet tæt på at stjæle ét point fra gæsterne fra FC Vestsjælland.

Forud for søndagens kamp i 1. division mellem Blokhus FC og FC Vestsjælland havde træner Søren Kusk meldt klart ud - der skal hentes minimum fire point i efterårssæsonens tre sidste kampe, hvis klubben skal have en realistisk chance for at blive i 1. division.

- Vi skal have nogle flere sejre. Vi har dybest set spillet for mange kampe uafgjort. Havde to af de kampe vendt sig til en sejr, så havde vi været tilfredse, og så havde det været realistisk. Derfor siger jeg, at vi minimum skal have de fire point i de sidste tre kampe, for at vi har en realistisk chance for at blive, siger cheftræner Søren Kusk.

På banen så det dog ikke ud til, at spillerne havde forstået alvoren af trænerens ord. Det meste af første halvleg spillede Blokhus FC langt under deres normale niveau. 36 minutter inde i kampen scorer FC Vestsjællands Kristian Uth og otte minutter senere udbygger Lasse Vibe føringen til 2-0.

- Første halvleg var vi for at sige det mildt helt væk, siger Rasmus Østenkær.

- Vi spiller nok noget af det dårligste vi har spillet i lang tid. Vores boldomgang er utrolig dårlig og samtidig kommer vi ikke i nærheden af at vinde nogen nærkampe. Vi kommer alt for langt frem og reagerer alt for langsomt i første halvleg, siger træner Søren Kusk.

Lyspunkter i anden halvleg

I anden halvleg viste hjemmeholdet til gengæld et meget bedre etableret angrebsspil og kom til flere chancer i de første minutter. I det 71. minut lykkedes det for Rasmus Østenkær at reducere til 2-1.

Fem minutter før den ordinære spilletid løb ud stak FC Vestsjællands Kristian Uth igen af og udbyggede føringen til 3-1. Men det blev ikke dødsstødet for Blokhus FC. I det 92. minut fik Dustin Corea reduceret til 3-2, og i de døende sekunder havde hjemmeholdet chancen for at udligne of snuppe et enkelt point, da der blev frispark. Det lykkedes dog ikke at få den sidste scoring i hus, så Blokhus FC måtte gå fra banen med endnu et nederlag i bagagen.

- Set ud fra pointhøsten og det, vi får ud af vores anstrengelser for øjeblikket, så kan jeg ikke være særligt tilfreds. Men det er klart, at når vi er så tæt på, så må vi på et eller andet tidspunkt vinde en fodboldkamp. Og det skal vi også i en af de sidste to kampe, vi har tilbage, siger Søren Kusk efter kampen.

Næste gang Blokhus FC skal på banen bliver i et lokalopgør mod FC Hjørring den 5. november på Hjørring Stadion.