Foto: Torben Lykke Larsen

Niels Hausgaard-billetter udsolgt på rekordtid

Det tog kun seks minutter, så var samtlige billetter væk til Niels Hausgaards koncerter i Aalborg. Samme tendens ses helt ovre på Bornholm.

Glem alt om Justin Bieber-hysteriet. Når Niels Hausgaard meddeler, at han tager på turné igen, går Danmark i selvsving og ender med at slås som gribbe om de udbudte billetter.

Således altså også i dag, torsdag, hvor billetter til koncerter med Hausgaards nye show "Gud er stor" i Aalborg og Mariager blev sat til salg i Nordjylland og var udsolgt på henholdsvis seks og 12 minutter.

I Aalborg giver Danmarks luneste vendelbo fire koncerter, to på Skråen den 22. og 23. februar og to i Europahallen den 18. og 19. marts. Og publikum var klar både på nettet og ved billetlugen for at købe billetter, længe før startskuddet gik klokken 10 torsdag formiddag. Sidste år var de væk på otte minutter - i år gik det så endnu hurtigere at få ryddet lageret.

Niels Hausgaard lægger også vejen forbi Rytmus i Mariager den 3. februar, og på billetportalen her, www.himmerlandsbilletten.dk, var billetterne væk på 12 minutter.

Det er dog ikke alle, der har haft en god oplevelse med billetkøbet - så langt fra faktisk. Himmerlandsbilletten.dk havde så mange besøgende, at kunder blev smidt af siden midt i transaktionen eller slet ikke kunne få adgang til billetkøbet - noget, billetportalen beklager dybt. Og til koncerterne i Aalborg står der lige nu 200 håbefulde nordjyder i kø på en venteliste for at få en plads. 

Aalborg Kongres- og Kulturcenter, som har udbudt billetterne til Aalborg-koncerterne, havde ellers indført en ny begrænsning på max. 10 billetter per kunde, men det var altså ikke nok til at sikre tilfredshed hos alle interesserede.

Men det er ikke kun i Nordjylland, at Niels Hausgaard har en stor og trofast fanskare. Ifølge billederne fra TV2 Bornholm, er også bornholmerne ellevilde med den nordjyske humor. I hvert fald var køen foran Kulturbutikken på torvet i Rønne alenlang, da salget startede klokken otte i morges.

Niels Hausgaard optræder på Klippeøen den 29. og 30. marts næste år.