Foto: Privatfoto

Nordjyde bliver ny kulturkonsulent

Caspar Ryttergaard fra Aalborg tiltræder 5. marts stillingen som Kulturmødets nye programansvarlige. Han får arbejdsplads i Nykøbing Mors.

Nordjyske Caspar Ryttergaard bliver som programansvarlig en del af det hold, der skal bygge bro mellem Kulturmødets forskellige afdelinger.

Kulturmødet er en årlig kulturfestival i Nykøbing Mors, hvor fremtrædende personer fra dansk kunst- og kulturliv, erhvervsliv og politik diskuterer på scenen. 

Caspar Ryttergaard er opvokset i Aalborg og kommer fra en stilling som kommunikationschef i Københavns Kommune. Hans nye chef er begejstret for at have fået ham med ombord:

- Især hans kommunikative baggrund, tror vi på, kan være med til at løfte Kulturmødets online tilstedeværelse. Derudover kan vi mærke, at han har en brændende passion for at sætte kultur på dagsorden, hvilket han får rig mulighed for som programansvarlig for oplevelser, fortæller Trine Bang, der er direktør for Kulturmødet Mors.
 

Læs også Rekordhøjt antal gæster til Kulturmødet på Mors

Aalborgdreng flytter familien med

 

Caspar Ryttergaard har tidligere levet af at spille musik, været kommunikationsrådgiver for SF og medskaber af et væld af kulturevents.

I sit tidligere job som kommunikationschef i Beskæftigelses - og integrationsforvaltningen i Københavns Kommune har Caspar Ryttergaard haft hovedansvaret for intern og ekstern kommunikation.

Den kommende programansvarlige flytter med sin kone og tre drenge til Nykøbing Mors, hvor han skal arbejde fra.

Kulturmødet finder sted i Nykøbing Mors den 23.-25. aug. 2018.

Læs også Kulturmødet Mors har fundet sin direktør