Nordjydernes Redaktion: Jesper er den lille dreng i ”Kejserens nye klæder”

TV2 Nord er til for nordjyderne og for Nordjylland!

For at sætte en streg under det har mediehuset oprettet en redaktion – Nordjydernes Redaktion – som blandt andet skal knokle med tip og henvendelser fra ganske almindelige nordjyder. 

Med journalist og fotograf Jesper Bo Winther på holdet er der også garanti for, at redaktionen på vegne af Nordjyderne vil udfordre og teste, om virkeligheden eksempelvis lever op til magthaveres skåltaler.

Gennem foreløbig 26 år på TV2 Nord har Jesper Bo Winther altid været garant for skæve historier - og for – som den lille dreng i ”Kejserens nye klæder” - at stille de skæve spørgsmål, der gør, at magthavere og myndigheder må æde deres egen medicin og bliver klædt af.

NYT OM TV2 NORD:

TV2 Nord ønsker at styrke dialogen med nordjyderne, øge forståelsen for den journalistik, som mediehuset laver, og gennem det synliggøre, hvordan TV2 Nord kan gøre en forskel for nordjyderne og for Nordjylland.

Derfor bringer TV2 Nord af og til nyheder fra egen verden.

Det vil fremgå tydeligt af omtalen, når der er tale om, at TV2 Nord bringer nyheder om TV2 Nord.


Syng for ulven

Blandt andet er Jesper Bo Winther berømt for at have testet myndighedernes råd til, hvad man skal gøre, hvis man møder en ulv.

- Det var dengang ulven vendte tilbage til Danmark, og så kom myndighederne med gode råd til, hvad man skal gøre, hvis man møder en, fortæller Jesper Bo Winther.

- Det var sådan noget med at begynde at synge, hæve stemmen og vifte med armene. Det var bare så tydeligt noget, der var udtænkt ved et skrivebord i København – meget langt væk fra den vestjyske virkelighed. Det viste vi ved at gå ud i naturen og gøre det, som myndighederne anbefalede, tilføjer Jesper Bo Winther.

Den autentiske levendegørelse af de gode råd på tv fremstod mildt sagt komisk – og virkelighedsfjernt.

Levende og autentisk

Netop levende og autentisk er to kodeord for de historier, som Jesper Bo Winther holder allemest af:

- Jeg brænder for at lave levende og autentiske reportager i øjenhøjde med nordjyder, der selv har tippet historien til os, siger han.

Det har gennem årene også kastet en lang række reportageserier af sig om nordjyderne til nordjyderne. Blandt andet serier som Genbrugspladsen, Livet På Landet, Byggepladsen, Bag Facaden og Suppe Steg & Is. De tørre tal har gennem årene vist, at det ikke kun er Jesper Bo Winther, der kan lide autentiske reportager med nordjyder af kød og blod i centrum. De nævnte serier er alle eksempler på seerhit.

- Nordjydernes Redaktion er DIN

Jesper Bo Winther tager det meget bogstaveligt, når TV2 Nord med etableringen af Nordjydernes Redaktion fastslår, at TV2 Nord er til for nordjyderne og for Nordjylland:

- Nordjydernes Redaktion er DIN – og du skal ikke tøve med at tippe os, hvis DU har en historie, der fortjener at komme frem i lyset, fastslår han.

Se mere om Nordjydernes Redaktion og send dit tip til Jesper Bo Winther her: https://www.tv2nord.dk/tip - eller send en mail direkte til: tip@tv2nord.dk

Nordjydernes Redaktion mobilbannerSeneste nyt

fra Nordjylland