TIP OS

Nordjydernes viden og oplevelser er den vigtigste inspirationskilde for nyhedsredaktionen. Det er den der gør, at vi hver dag kan udkomme med relevante historier på tv2nord.dk og i TV.
Vi er med andre ord afhængige af gode tip fra jer - og vi sætter pris på alle tip, der kommer ind.

Send et tip

Alt hvad, du kan fortælle om historien/arrangementet, gør det nemmere for os at arbejde videre med, så hold dig ikke tilbage, når det kommer til detaljer.
Når du sender video eller billeder til TV2 Nord, forventes det, at du også besidder rettighederne til det sendte. Det er endvidere altid din pligt at sikre, at du er i besiddelse af de fornødne rettigheder til at offentliggøre materialet. Eventuelle erstatningskrav rettet mod TV2 Nord vil blive videresendt til den enkelte person, der måtte have krænket 3. parts rettigheder. Når du sender video og andet materiale til os, giver du TV2 Nord, TV 2 Regionerne og TV 2 ret til at anvende det tilsendte materiale tidsubegrænset på alle måder og i alle nuværende som kommende medier, herunder også i forbindelse med markedsføringen og demonstrationen af vores produkter. Dit materiale vil ikke blive solgt til tredjepart. Du bevarer ophavsretten og kan til hver en tid bruge og dele dit materiale i andre sammenhænge. Det er alene TV2 Nord, der afgør, om det tilsendte materiale anvendes eller ej.

Ris og ros

Du er også velkommen til, at bruge formularen til at indsende ris og ros af vores udsendelser og historier. Eller ring til os, så sidder vi alle dage klar til at tale med dig på tlf. 9696 9696.