Nordjydernes Redaktion

TV2 Nord er til for nordjyderne og for Nordjylland!

Derfor har vi oprettet Nordjydernes Redaktion.

En af redaktionens fornemmeste opgaver er at knokle med tip fra ganske almindelige nordjyder med noget på hjerte og noget på spil. Det kan handle om alt fra folk, der er kommet i klemme i systemet, til folk, der har succes med at skabe noget nyt.

Her på siden kan du sende os dit tip og møde nogle af de medarbejdere, som måske også kan gøre en forskel for dig.

Tip os
Mød redaktionen

Nordjyderne siger

Send os et tip

I formularen her kan du skrive dit tip.

Alt, hvad du kan fortælle om historien/arrangementet, gør det nemmere for os at arbejde videre med, så hold dig ikke tilbage, når det kommer til detaljer.

Du er også velkommen til at bruge formularen til at indsende ris og ros af vores udsendelser og historier. Og hvis du hellere vil ringe til os, så sidder vi alle dage klar til at tale med dig på 9696 9696.

Alt hvad, du kan fortælle om historien/arrangementet, gør det nemmere for os at arbejde videre med, så hold dig ikke tilbage, når det kommer til detaljer.
Når du sender video eller billeder til TV2 Nord, forventes det, at du også besidder rettighederne til det sendte. Det er endvidere altid din pligt at sikre, at du er i besiddelse af de fornødne rettigheder til at offentliggøre materialet. Eventuelle erstatningskrav rettet mod TV2 Nord vil blive videresendt til den enkelte person, der måtte have krænket 3. parts rettigheder. Når du sender video og andet materiale til os, giver du TV2 Nord, TV 2 Regionerne og TV 2 ret til at anvende det tilsendte materiale tidsubegrænset på alle måder og i alle nuværende som kommende medier, herunder også i forbindelse med markedsføringen og demonstrationen af vores produkter. Dit materiale vil ikke blive solgt til tredjepart. Du bevarer ophavsretten og kan til hver en tid bruge og dele dit materiale i andre sammenhænge. Det er alene TV2 Nord, der afgør, om det tilsendte materiale anvendes eller ej.
Per Harder Højbjerg

Per Harder Højbjerg

Journalist

quote

Jeg kan allerbedst lide at lave de historier, hvor vi kan gøre en forskel for folk – hjælpe folk med få retfærdighed.

Per Harder Højbjerg

Per gør en forskel for nordjyderne

Det er på ingen måde nyt for journalist på redaktionen, Per Harder Højbjerg, at beskæft...

quote

Jeg håber jo, at redaktionen kan hjælpe nordjyderne med at sætte spot på steder, hvor systemet svigter – eller hvor reglerne virker mod hensigten.

Per Harder Højbjerg
TV2N Markus Svante Eriksen 110923 web©JanOdgaard-1

Markus Svante

Journalist

quote

Jeg brænder selvfølgelig for at lave historier, der er interessante at se/læse, men synes, det er ekstra spændende, når de gode historier samtidig kan være med til at flytte noget

Markus Svante

TV2 Nord er til for nordjyderne og for Nordjylland! Og det er journalist Markus Svante også.

Han er nemlig ny medarbejder ...

Laura Winther Møller

Laura Winther Møller

Journalist

quote

For mig er det oftest ikke historien, der afgør, om det bliver godt TV eller en særlig oplevelse – det er derimod de nordjyder, jeg møder i løbet af dagen, der afgør det.

Laura Winther Møller

Det er en gave, når nordjyderne deler deres historier med os.

- Jeg synes det er en gave, når nogen vil dele deres histori...

quote

Jeg håber, at vi kan hjælpe nordjyderne med at undersøge nogle af de ting, de går og undrer sig over, og oplevelser, de har haft i Nordjylland – både de gode og de dårlige.

Laura Winther Møller
Jesper Bo Winther

Jesper Bo Winther

Journalist

quote

Jeg brænder for at lave levende og autentiske reportager i øjenhøjde med nordjyder, der selv har tippet historien til os.

Jesper Bo Winther

Jesper er det lille barn i ”Kejserens nye klæder”

Med journalist og fotograf Jesper Bo Winther på holdet er der garanti fo...

quote

Nordjydernes Redaktion er DIN – og du skal ikke tøve med at tippe os, hvis DU har en historie, der fortjener at komme frem i lyset.

Jesper Bo Winther

quote To dage efter vi havde været i TV2 Nord, da fik jeg besked fra Familieretshuset om, at den gamle værge havde trukket sig – og der er nok en grund til det.

Jette Okholm

Jette kontaktede TV2 Nord: To dage senere vandt hun sin kamp mod myndighederne

Jette Okholm - NR

Jette Okholm kæmpede i lang tid forgæves for at få lov til at blive værge for et hjerneskadet familiemedlem.

TV2 Nord har i en omfattende serie af historier sat spot på en lang række problemer, der kan være forbundet med, at såkaldte professionelle værger bliver udpeget til at tage sig af mennesker, der ikke kan tage vare på sig selv. I nogle tilfælde på trods af at nærtstående familie gerne selv vil.

Selv om Jette Okholm både kunne og ville være værge og tage ansvar for det hjerneskadede familiemedlem, så udviklede det sig til en lang, sej kamp at få lov til det.

Først da TV2 Nord tog sagen op og fortalte familiens historie, kom der skred i tingene.

Læs mere om Jettes sag her:

https://www.tv2nord.dk/aalborg/vaerge-sendte-birthe-paa-plejehjem-uden-moebler-og-toej-nu-har-svigerinde-taget-over

https://www.tv2nord.dk/kritik-af-vaerger/birthes-vaerge-meldte-aldrig-hendes-ulykke-til-forsikring-nu-bliver-han-meldt-til-politiet

quote Det har da betydet rigtig meget, at TV2 Nord tog sagen op, for ellers havde vi jo siddet i en situation i dag, hvor vi stadig ikke havde haft værgeretten over hende.

Jette Okholm