LIGE NU:

Nordjylland Live byder jazz og genbrug indenfor

Tirsdagens udgave af Nordjylland Live inviterer blandt andre Årets Grønne Aalborggensere indenfor i studiet. Det er en flok piger, der fik en ide til, hvordan deres folkeskoler kunne blive mere bæredygtig. Derudover får vi også et musikalsk besøg af nogle, der virkelig forstår sig på jazz.

Klokken 19.30 tager vi hul på de nordjyske nyheder med ulovlige biocider og udlændinge, der allerhelst vil til Nordjylland. Derudover kiggere vi nærmere på Mou skole, der er blevet langt mere bæredygtig. Og det skyldes ene og alene indsatsen fra en gruppe flittige elever.

De startede den såkaldte 'Genbrugsen' på Mou skole, og det har nu givet dem titlen Årets Grønne Aalborggensere. I aften i Nordjylland Live kan du se mere til, hvad der gør 'Genbrugsen' så speciel.

I den helt anden og mere musikalske ende skal vi også kigge og høre nærmere på jazz. På lørdag starter den 17. udgave ag Tversted Jazzy Days - noget arrangørene selv kalder Danmarks sjoveste og hyggeligste jazz-festival.

Derfor kan du i aften 19.30 møde formanden for festivalen til en snak om, hvad det egentlig er, der gør den så hyggelig. Og så får du selvfølgelig også en forsmag på den musik, der kommer til at spille ud af højtalerne på weekendens festival.

Se med i aften 19.30.