LIGE NU:

Nordjyllands Politi efter jul: - Det har været en stille aften

En stille juleaften blev det til hos Nordjyllands Politi - få henvendelser i forhold til de forrige år og ikke et eneste juletræ i brand. Blot et enkelt tyveri i Østervrå var hvad Politiet havde at berette om.

Det var ikke mange henvendelser, der kom i politiets retning 24. december. Få tyverier og nogle beredskabsudrykninger var hvad det blev til, hvorfor Nordjyllands Politi melder om en stille juleaften.

- Det har generelt været stille. De unge går jo heller ikke i byen 24. december, som de plejer, nu hvor det hele er lukket ned, så ikke engang der, er der noget at berette, oplyser vagtchef ved Nordjyllands Politi Karsten Højrup Kristensen til TV2 Nord.

Tyveri i Østervrå

Lidt småtyverrier kunne dog ikke undgås og lidt over klokken 23:00 24. december, fik politiet en henvendelse om et tyveri i en villa i Østervrå.

En patrulje stoppede en bil ved Sindal efter mistanke om, at føreren var den formodede gerningsmand. I bilen befandt henholdsvis en 26- samt en 27-årig mand samt tyvekosterne fra indbruddet her i blandt en PlayStation 4.

De to mænd blev anholdt og bliver fredag 25. december sat for grundlovsforhør i retten i Aalborg, oplyser vagtchefen.