LIGE NU:

Nordjyllands Politi har en helt der passer på dyrene: Henrik er Årets Helt

Henrik Taagaard er tidligere leder af Nordjyllands Politis dyrevelfærdsenhed er netop kåret som Årets Helt af Dyrenes Beskyttelse. Æren får han, fordi han fra dag et har gjort en ekstra indsats for at hjælpe dyr i nød.

- Henriks arbejde i Dyrevelfærdsenheden i Nordjyllands Politi, har fra enhedens oprettelse være dedikeret og engageret. Han har været med til at hjælpe dyr ud af elendighed og lidelse og videre til et nyt og bedre liv. Henrik har været en vigtig samarbejdspartner for Dyrenes Beskyttelse med hurtig og empatisk koordinering og afvikling af dyreværnssager med dyrenes røgt i fokus, fortæller Britta Riis, direktør i Dyrenes Beskyttelse om valget af nordjyske Henrik Taagaard som Årets Helt.

Henrik Taagaard har været leder af dyrevelfærdsenheden i Nordjyllands Politi, der dækker jyske politikredse, siden 1. september har han dog arbejdet i en anden afdeling ved Nordjyllands Politi.

Det var derfor Henriks gamle kollegaer, der havde arrangeret, at han kom ind på politistationen i Pandrup, så han kunne blive overrasket af områdeformand Torben Pihl fra Dyrenes Beskyttelse med sin nye titel.

- Jeg blev utrolig glad og overrasket, da jeg kom ind på stationen. Den nuværende leder havde dækket op med kage og stearinlys, og det var en dejlig eftermiddag. Der ingen tvivl om, at jeg tager imod den på vegne af hele sektionen derude. Det er en teamindsats, så selvom det er mig, der har fået prisen, så er de er alle sammen helte, hele teamet, siger Henrik Taagaard.

Hele Henriks gamle afdeling var mødt op for at fejre prisen med ham.
Hele Henriks gamle afdeling var mødt op for at fejre prisen med ham.

Dyrevelfærdsafdelingen var nyoprettet da Henrik Taagard trådte til 1. juli sidste år, og  hans indsats der er nu bemærket i en sådan grad, at Dyrenes Beskyttelse har gjort ham til Årets Helt. 

- Henrik har virkelig lagt et stærkt og vigtigt fundament for et godt samarbejde, som vi bygger videre på, siger Britta Riis, Direktør i Dyrenes Beskyttelse.

Politiets dyrevelfærdsenhed: Har travlt med sager om ulovligt opdræt og salg af hunde. Se eller gense TV2 Nords indslag her.
20_percent

play Ny aftale om genåbning på plads

Værket

play Naboer protesterer mod kæmpevindmøller og gigantisk solcellepark

japanske kirsebærtræer bislev natur blomster blomstrer forår

play Nu blomstrer kirsebærtræerne i Bislev: Træerne er Peters hjertebarn

Smart parat svar

Se finalenquizzen: Landets klogeste 6. klasse kåres

20_percent

play Ny aftale om genåbning på plads

Værket

play Naboer protesterer mod kæmpevindmøller og gigantisk solcellepark

Til forsiden

Til forsiden