Nordjysk badminton-guld i Singapore

Foto: TV2 Sporten

Den nordjyske badminton-double Kamilla Rytter Juhl og Christinna Pedersen har søndag vundet Singapore Open.

De to nordjyske badmintonspillere Kamilla Rytter Juhl og Christinna Pedersen har i en double vundet over verdensranglistens nummer et.

I finalen til Singapore Open mødte den nordjyske double den japanske double Misaki Matsutomo og Ayaka Takahashi. Kamilla Rytter Juhl og Christinna Pedersen vandt i tre sæt med cifrene 21-18, 14-21, 21-15. 

- Det er en kæmpe succes, at det lykkedes os at stå øverst. Vi ved, at når vi skal møde de her to skal vi finde vores aller aller bedste spil. Det er ikke tilfældigt, at de ligger nummer et på verdensranglisten. Men det bølgede lidt i dag på begge sider, men heldigvis var det os, der var sejest, og kom rigtig godt fra land i tredje sæt, så det er en mega forløsning, siger Christinna Pedersen.

Dermed besejrede den nordjyske double deres onde ånd fra OL-finalen i Rio, hvor de måtte se sig slået af verdens bedste double, ligesom de i semifinalen slog et sydkoreansk par, som de for nylig tabte til i All England. 

Med den nye titel har parret haft en godt start på året.

- Det er sindsygt fedt at have fået titlen her i Singapore. Jeg synes, vores 2017 er startet rigtig godt. Vi startede med at vinde en Grand Prix Gold i Indien i januar, og så i finalen til All England, og nu står vi øverst her i Singapore. Så 2017 er startet rigtigt godt, og vi nyder bare at spille badminton, vi smiler meget til hinanden, og synes det er fedt, siger Christinna Pedersen.

Hør her reaktionen fra Kamilla Rytter Juhl efter dagens sejr.

00:12 Luk video

 

Forsiden lige nu