LIGE NU:

Nordjysk Elhandel forlænger håndbold-sponsorat

AaB Håndbold og Nordjysk Elhandel har forlænget hovedsponsoraftalen med yderligere et år, så sponsoratet nu gælder frem til den midten af 2010.

Det oplyser AaB i en pressemeddelelse.

Den eksisterende aftale løb i forvejen den kommende sæson ud, men både AaB Håndbold og Nordjysk Elhandel er så glade for samarbejdet, at parterne nu forlænger den eksisterende aftale med yderligere et år.

- Vi er naturligvis meget glade for, at vi allerede nu er blevet enige med Nordjysk Elhandel om at forlænge samarbejdet, så vores hovedsponsorteam bestående af Nordjysk Elhandel og Pointshop.dk allerede nu er på plads for de næste to sæsoner. Vi er og har været utroligt glade for samarbejdet, der har vist sig særdeles frugtbart for begge parter, siger AaB Håndbolds sportsdirektør Jan Larsen.

Hos Nordjysk Elhandel har siden juli måned 2007 været hovedsponsor i AaB Håndbold og glæder sig ligeledes over forlængelsen af sponsoraftalen.

- Det vi arbejder på, er at blive de mest kompetente inden for vores felt, og derfor ser vi en del fællestræk med AaB Håndbold. Vi er godt på vej og synes også, det er et godt projekt, der er i gang i AaB Håndbold, siger administrerende direktør, Bo Lynge Rydahl.