Nordjysk fjerkræslagteri lukker

I slutningen af marts forventer nordjysk slagteri at lukke for slagtningen. Det kommer til at for betydning for 115-125 medarbejdere, der vil bliver sagt op.

Fjerkræproducenten HKScan Denmark A/S indleder i denne uge forhandlinger om at lukke for slagtning, partering og udbening i Skovsgaard. Det eneste der forventes at blive i Skovsgaard er pakning af kyllingekød.

Begrundelsen for lukningen er overkapacitet i forhold til efterspørgslen efter kylling. Op mod 125 medarbejdere forventes at blive opsagt, når beslutningen efter planen føres ud i livet i slutningen af marts.

- Vi har desværre set en vigende efterspørgsel og vi forventer at skulle slagte færre kyllinger i 2015, og da vi snart er færdige med ombygningen af vores produktionsanlæg i Vinderup efter branden i 2012, har vi alt for megen produktionskapacitet i Danmark. Samtidig er vi i gang med at bringe vores forretning i Danmark i balance, så vi igen kan begynde at tjene penge. For at nå det mål, skal vi nedbringe vores omkostninger. Derfor har vi besluttet at starte forhandlinger om at lukke slagteridelen i Skovsgaard, siger administrende direktør i HKScan Denmark A/S, Anders Jeppesen Jensen.

 

 

 

 

 


Seneste nyt

fra Nordjylland