Den alvorlige ulykke skete i 3. løb mandag aften. Ifølge travdommerne var kusken Martin Andreasen skyld i styrtet i løbet. Foto: Flemming Andersen

Nordjysk kusk involveret i travulykke

Den aalborgensiske travkusk Kent Friborg var en af de to travkuske, som blev alvorligt kvæstet ved en ulykke på travbanen i Skive mandag aften.

Den alvorlige ulykke skete i 3. løb mandag aften. Ifølge travdommerne var kusken Martin Andreasen skyld i styrtet i løbet.

Kent Friborg røg som den første kusk af sulkyen, og den nordjyske kusk blev slået bevidstløs i faldet og blev herefter kørt over af Lars Piper, som også røg af sulkyen.

Kent Friborg kom hurtigt til bevidsthed igen, og blev kørt til Viborg Sygehus, og ifølge Skive Travbanes hjemmeside, så har Kent Friborg det efter omstændighederne det godt.

Lars Piper blev derimod alvorligt kvæstet. Han blev også slået bevidstløs, da han faldt af.

Lars Piper modtog straks førstehjælpsbehandling, men det lykkedes ikke at få ham bragt til bevidsthed, inden han blev kørt med ambulance til Skejby Sygehus.

Skive Travbane skriver tirsdag formiddag på deres hjemmeside, at Lars Piper stadig er udenfor bevidsthed på Skejby Sygehus, og han ligger i kunstigt koma.