LIGE NU:

Nordjysk virksomhed indgår historisk stor aftale med grønlandsk detailkæde

Den nordjyske virksomhed Arctic Import A/S kunne torsdag offentliggøre, at de har indgået en femårig leverandøraftale med Grønlands største detailkæde.

Den danske eksportvirksomhed Arctic Import A/S har indgået en femårig leverandøraftale med den grønlandske detailkæde Pilersuisoq.

Detailkæden, der med sine 64 butikker, er Grønlands største, og de grønlandske forbrugere får nu, gennem den nye aftale, blandt andet adgang til Rema 1000´s varesortiment, som Arctic Import leverer i samarbejde med Reitan Distribution, oplyser den danske eksportvirksomhed i en pressemeddelelse. 

En historisk stor aftale

Selv betegner Arctic Import leverandøraftalen mellem grønlandske KNI, som ejer detailkæden Pilersuisoq, som historisk stor.

- Aftalen med KNI er en stor milepæl for os. Det er den foreløbige kulmination på vores mangeårige arbejde i retning af at blive den foretrukne leverandør til dagligvarekæder på det nordatlantiske marked. Her har vi de seneste år opnået stor fremgang og står stærkt både på det islandske og færøske marked, og med aftalen med KNI får vi en bredere distribution også på Grønland, siger administrerende direktør Thomas Hjort fra Arctic Import.

Kædedirektør ved Pilersuisoq, Brian Weuge Chemnitz, er ligeledes begejstret for det nye samarbejde. 

- Vi har haft vores hovedleverandøraftale i udbud og har på den baggrund valgt at indgå en ny aftale med Arctic Import og Reitan Distribution. Vi ved, at vores kunder stiller høje krav til pris og kvalitet. Derfor skal vi altid sikre, at vores varesortiment både er af god kvalitet, og at prisen er billigst muligt, fortæller direktøren, der ser frem til det mangeårige samarbejde med Arctic Import og Reitan Distribution.

Samarbejdet påbegyndes i det nye år, hvor Pilersuisoqs nye sortiment vil være at finde på hylderne i de grønlandske detailbutikker fra den første januar 2021.