LIGE NU:

Nordjyske Medier får ny chefredaktør

Efter et halvt år hvor bestyrelsesformand Morten Sandlykke midlertidigt har været ansvarshavende chefredaktør, har man fundet en ny mand til posten.

52-årige Karl Erik Stougaard bliver fra 1. september Nordjyske Mediers nye ansvarshavende chefredaktør. Han kommer fra en stilling som chefredaktør på magasinet Euroman. Det skriver Nordjyske.

- Efter dialog med et meget kvalificeret felt af kandidater er det en stor glæde for bestyrelsen at kunne annoncere nyheden. Karl Erik er en meget stærk og respekteret journalistisk profil i den danske medieverden, som har en klar holdning til vigtigheden af stærke regionale medier. Samtidig kommer han med både en bred, dyb og relevant kommerciel og en stor ledelsesmæssig erfaring og kompetence. Han er kendt for en meget synlig, involverende og nærværende lederstil. Det passer alt sammen perfekt ind i NORDJYSKE Mediers kultur, og Karl Erik vil uden tvivl kunne bidrage med meget til den spændende omstilling, vi står midt i, hvor omdrejningspunktet er relevant indhold af høj kvalitet på alle platforme, siger bestyrelsesformand Morten Sandlykke.

Lang journalistisk karriere 

Karl Erik Stougaard er uddannet journalist og foruden sin stilling ved Euroman også arbejdet for flere andre store mediehuse i Danmark.

Han har både arbejdet for Jyllands-Posten, BT, Berlingske Tidende og Politiken. I en del af sin karriere har han også været korrespondent i Washington for Berlingske Tidende.

Nu skifter han både job og bopæl ud med det nordjyske. Inden længe flytter han og familien til Nordjylland for det nye job. 

- Det er et stort privilegium for mig at skulle overtage det publicistiske ansvar for et af Danmarks største og længst eksisterende mediehuse, siger han.