Seneste nyt:

Nordjyske pedaltråd skal hjælpe nigerianske børn

12 timers anstrengelser på nordjyske spinning-cykler skal lørdag skaffe penge til et børnehjem i Nigeria

Det kan umiddelbart være svært at se koblingen mellem fitness-træning i Nordjylland og et børnehjem i Nigeria, men der skal faktisk kun én person til, før ligningen går op.

Anja Lovén står i spidsen for Din Nødhjælp, der lørdag støttes af nordjyske fitness-udøvere (arkivfoto)
Anja Lovén står i spidsen for Din Nødhjælp, der lørdag støttes af nordjyske fitness-udøvere (arkivfoto)

Anja Lovén fra Frederikshavn står bag foreningen Din Nødhjælp, der driver et børnehjem i Nigeria, hvor organisationen redder børn, der bliver beskyldt for at være hekse, fra tortur og død.

Det arbejde kan nu se frem til at modtage støtte fra et 12-timers cykelarrangement i Fitness World i Brønderslev, Frederikshavn, Hjørring og Sæby.

- Vi har igennem lang tid arbejdet med at klargøre en god dag, hvor vi både kan give en god oplevelse til vores medlemmer og samtidig kan skabe størst mulig støtte til det fantastiske arbejde Anja og hele hendes crew gør før heksebørnene i Nigeria, fortæller Fitness Worlds centerleder i Frederikshavn og Sæby, Anne Nielsen.

- Da vi begyndte planlægningen var det første vi besluttede, at vi skulle støtte Anja Lovén og Din Nødhjælp. Vi er så stolte over at en lokal pige kan gøre så stor en forskel i den store verden og føler nærmest en forpligtelse til at bakke op om hendes arbejde, siger hun.

Sponsorer støtter de deltagende i 12-timers-eventen lørdag i Hjørring, inden overskuddet sendes videre til Din Nødhjælp.