LIGE NU:

Nørresundby Bank holder den allersidste generalforsamling

Fusionen mellem Nørresundby Bank og Nordjyske Bank betyder, at der fra d. 1. april ikke længere er noget, der hedder Nørresundby Bank. Derfor var den 117. generalforsamlingen også den sidste.

Formanden for Nørresundby Bank holdt i dag den allersidste tale. Fra i morgen vil der nemlig på grund af fusionen med Nordjyske Bank ikke længere være noget, der hedder Nørresundby bank.

- Det er nok lidt vemodigt, men vi synes jo, det er spændende at føre Nørresundbys sunde gener videre i en bank, så det er rigtig positivt,. Vi er jo rigtig stolte over, at det er lykkedes, og det har været et meget spændende forløb - til tider endda lidt for spændende, siger formand for Nørresundby Bank Mads Hvolby.

Til den 117. og sidste generalforsamling skulle blandt andet fusionen med Nordjyske Bank drøftes. Bankfusionen har været længe unde vejs, men da Nordjyske Bank bød højest for aktierne, og Nørresundby Banks aktionærer valgte at sige 'ja tak' til fusionen, kom der skrid i sagerne.

- Jeg synes det er det bedste for hele landsdelen - særligt for kunderne og medarbejdere. Så jeg synes det er fint, siger aktioner i Nørresundby bank Jørgen Rahbek.

Sammenlægningen betyder, at Nørresundby bank fra i morgen hedder Nordjyske bank, og den vil med sine 130.000 kunder være den 11. største i landet.