Ny adresse til HK Nordjylland

HK Nordjylland bygger et nyt hovedkvarter på Hobrovej i Aalborg.

<b>Nyt domicil</b>
HK Nordjylland skal have nyt domicil. På et ekstraordinært repræsentantskabsmøde den 20. oktober har fagforeningen besluttet at starte forhandlinger med ejendoms- og udviklingsselskabet Søren Enggaard A/S, Aalborg, om byggeri af et nyt hovedkvarter på Hobrovej i Skalborg ved Aalborg, hvor tidligere Thomsens Planteskole lå.

<b>Strukturændringer</b>
Det er omfattende ændringer i HK's struktur, der har gjort det aktuelt for HK Nordjylland at se sig om efter et nyt hovedkvarter.
I juni i år fusionerede det daværende HK Nordjylland og HK Vendsyssel.
Samtidig har tilpasninger i medarbejderstaben og udflytning af forbundets arbejdsløshedskasse til to landsdækkende centre i København og Århus stillet nye krav til hovedkontoret.

- Med det aktuelle byggeprojekt ser det ud til, at vi har fundet en løsning, der opfylder vores krav, siger formand for HK Nordjylland, Ivan Ziegler.

<b>Skræddersyes til behovet</b>
Den nye kontorbygning skræddersyes således til organisationens behov for kontor- og mødefaciliteter.

<b>Synlig bygning</b>
Og med facade ud mod den trafikerede Hobrovej tæt på City Syd bliver den nye HK-bygning meget synlig. Endvidere har HK Nordjylland lagt vægt på, at placeringen tæt på motorvej, nærbanestation og med gode busforbindelser gør det let at komme til det nye domicil, uanset hvor man kommer fra i landsdelen. Desuden bliver der gode parkeringsforhold ved den nye bygning.

- Skalborg er et område i stærk udvikling, og vi er glade for endelig at komme videre med at opføre vores nye domicil som symbol på det nye, der er sket i HK, siger Ivan Ziegler. Af hensyn til de videre forhandlinger ønsker han ikke at oplyse prisen på den nye kontorbygning.

HK Nordjylland finansierer den nye kontorbygning ved salg af eksisterende bygninger.

Der forventes en projekterings- og byggeperiode på 12-15 måneder.

<b>Bevarer lokalkontorer</b>
Selvom HK Nordjylland - med omkring 39.000 medlemmer i hele landsdelen - nu bygger nyt i Aalborg, bevarer fagforeningen lokale kontorer i Hjørring, Frederikshavn, Thisted og Hobro.