Ny folketingskandidat i Aalborg

Det Konservative Folkeparti i Aalborg Øst opstiller en ny kandidat til næste folketingsvalg. Det bliver 50-årige Ali Paydari, som afløser Dan Kristensen, der selv valgte at træde tilbage

Folketingskandidaten blev valgt mandag aften på partiets generalforsamling i Aalborg. Den nye kandidat kommer oprindeligt fra Iran, men bor i dag i Vodskov sammen med sin kone og to børn. Paydari er uddannet i filmbranchen i Iran og har også arbejdet i samme branche herhjemme, ligesom han har været selvstændig og drevet Pizzahuset i hjembyen Vodskov.

I dag arbejder Ali Paydari som buschauffør, og det er blandt andet den infrastruktur, han selv oplever hver dag, som ligger ham på hjertet.

- Jeg brænder for politik, og især efter at fremføre mine synspunkter inden for social- og velfærdspolitik samt om trafik og infrastruktur, fortæller Ali Paydari, der også var konservativ kandidat til byrådet og amtsrådet i 2001, siger Ali Paydari.

På Aalborg Konservative Vælgerforenings generalforsamling i aftes var der genvalg til byens to øvrige folketingskandidater, henholdsvis Sundhedsminister Jakob Axel Nielsen, der er opstillet i Aalborg Vest, og Thomas Krarup, der er partiets kandidat i Aalborg Nord.