LIGE NU:

Ny mand i spidsen

Kresten Thomsen skal være den nye daglige leder af Aalborg Karneval.

Karneval i Aalborg har fundet den nye daglige leder. Det bliver 40-årige Kresten Thomsen, som får overdraget stafetten i løbet af de næste to måneder.

- Det har været meget vigtigt for os, at finde en person som kan styrke forretningen Aalborg Karneval og vi har med Kresten fundet en person som er forretningsmand til fingerspidserne. Kresten har gennem sin tilknytning allerede indgående kendskab til arrangementets natur, men kommer stadig med friske perspektiver og syn på sagen, siger formanden for karneval, Sten Krogh.

Kresten Thomsen kommer fra en projektstilling på Aalborg Universitet og har via sin involvering i et konsulenthus haft kontakt til Aalborg Karneval.

- Grundlæggende er arrangementet allerede fantastisk og noget der virkeligt sætter os på verdenskortet. Så man skal ikke forvente store omvæltninger i selve arrangementet. Det er mere den forretningsmæssige platform, som understøtter arrangementet, der skal styrkes gennem større samarbejde med relevante erhvervspartnere og det større sponsorgrundlag. Dertil har jeg naturligvis mange gode ideer der skal prøves af i virkeligheden, siger Kresten Thomsen.