Kasper Østenvemb er ny mand i Thistedtrøjen. Han skal forstærke holdet, som går efter oprykning i den kommende sæson. Foto: Thisted FC

Ny mand til Thisted

Thisted FC vil gerne spille med om oprykning i den kommende sæson, og klubben har forstærket truppen med en ny offensvispiller.

I den forgangne sæson blev det til en fjerdeplads for Thisted FCs hold i 2. division vest. En tilfredsstillende placering, lyder meldingen fra klubben, som inden sæsonen havde lidt af et generationsskifte, hvor unge spillere blev rykket op i førsteholdstruppen samtidig med at flere rutinerede kræfter forlod klubben.

Imidlertid er målsætningen for den kommende sæson at spille med opoprykning til 1. division, og arbejdet mod at kunne opfylde den målsætning er gået i gang. Således har Thisted FC netop forstærket truppen med den 21-årige offensivspiller Kasper Østervemb, som kommer til klubben fra Holstebro, og som tidligere har spillet i Viborg FF. Han beskrives som en lynhurtig spiller, der kan bruges både som angriber og som kantspiller.

Kontrakten med Kasper Østervemb løber frem til sommeren 2014, og det er planen, at klubben over sommeren vil tilknytte endnu et par spillere, der kan gå direkte ind i startopstillingen.