En glad direktør. Karsten Stadsing har netop sat underskriften på en stor ordre, der betyder flere nyansættelser. Foto: Stadsing A/S

Ny ordre betyder flere i arbejde

Stadsing A/S har landet en ny ordre og skal levere over 360 forskellige rengøringsprodukter til det offentlige. Det giver flere arbejdspladser til Aalborgvirksomheden.

Med den nye kontrakt på ca. 130 millioner kroner mellem Stadsing A/S og en række danske kommuner sikres yderligere vækst til virksomheden.

I løbet af det sidste år er der ansat 27 ekstra medarbejdere hos Stadsing A/S, som resultat af en vækst på over 35 %. Den nye kontrakt, som blev indgået onsdag, resulterer i yderligere ansættelser både i det nordjyske og rundt om i landet, hvor konsulenter og serviceteknikere servicerer kunderne.

- Det vigtigste for os hos Stadsing i denne kraftige vækstperiode har været at fokusere på kernen i firmaet. Stadsings kendte kvalitet og service. Vi har formået at ansætte folk, der brænder for vores projekt og forstår ånden i firmaet. Siden min far startede virksomheden for 56 år siden har kvalitet og service været lig med navnet Stadsing. Det skal skinne igennem, ligegyldigt om vi er 20 eller 100 medarbejdere. Vores kunder - både nye og eksisterende - skal stadig have den samme gode oplevelse af firmaet Stadsing, som vi altid har givet, siger adm. direktør Karsten Stadsing i en pressemeddelelse.

Direktøren glæder sig til at komme i gang med den nye aftale fra starten af april. En aftale der omfatter køb af alt indenfor rengøringsprodukter, -vogne, tøjvask og opvask. Stadsing er valgt som eneleverandør på aftalen, der løber de næste fire år.